Gazi Këpuska

Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.

Postimet e pëlqyera nga Gazi Këpuska
Film

Dragon Ball Super Hyrje

Sikur gjithmonë, Akira Toriyama na mahnitë me krijimin e tij, pas përfundimit të Dragon Ball Z, m... Lexo më shumë

Film

One Piece - Devil Fruits

Devil fruits apo në shqip frutat e djallit janë fruta të cilët pas një kafshimi të vetëm, ato mun... Lexo më shumë

Programim

Klasifikimi i lajmeve (Shqip) duke përdorur Machine Learning

Një nga produktet e para të Gjirafa.com janë lajmet. Në këtë produkt, Gjirafa bën mbledhjen e të... Lexo më shumë

Programim

Gjetja e shtetit të përdoruesit në bazë të IP adresës

Shumë nga produktet e Gjirafës, kanë nevojë të dijnë lokacionin momental të përdoruesve të tyre.... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 1. Vetëmashtrimi për qytetërimin tonë

Vërtet do të doja që e vërteta për ne shqiptarët të ishte ashtu siç ia kemi mësuar e siç ia m... Lexo më shumë

Produktivitet

D I L E M Ë

Kjo jetë krejt faza ish.  Kurgjo nuk ish puberteti, çka ish kjo faza në të njëzetat, sidomos kur... Lexo më shumë

Film

Inception (2010) - Ndër filmat më të mirë të shekullit 21!

Endërrat kanë qenë gjithmonë një objekt studimi i njerzëve, qysh nga antikiteti. Një prej besimev... Lexo më shumë

Produktivitet

N'Kosovë (Nuk është ankesë)

Përderisa jom hala në Kosovë, dmth që hala kom shpresë. Shpresë jo qe ka me u bo mirë, po kemi na... Lexo më shumë

Produktivitet

Koha kur...

Koha kur.... Don me bo diçka të madhe, dhe jo veq per veti. Kur don me ndryshu diçka, që ndosh... Lexo më shumë

Politikë

Politikanët dhe Facebooku

Çdo ditë e më shumë shohim politikanët tek gjejnë mënyra sa më kreative të përdorimit të Facebook... Lexo më shumë

Sport

Si të përgatitesh për hiking?

Hiking është një lloje sporti shumë i veçantë, shumë i gjerë dhe i pafund. Në këtë sport nuk ësht... Lexo më shumë

Edukim

Diplomën n'xhep, e kryt përpjetë!

N'Kosovën tonë të vogël vetëm në vitin akademik 2015/2016 në Universitetin e Prishtinës në niveli... Lexo më shumë

Inteligjencë Artificiale

Testi i Turing-ut

Po e lexoja një shkrim rreth asaj se “Google Duplex” e ka kaluar apo jo testin e Turing-ut, dhe t... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Mirë se vini në Papirus

Një prej shpikjeve më të mëdha të njerëzimit është interneti, i cili e ka ndryshuar mënyrën se si... Lexo më shumë