Inteligjencë Artificiale

inteligjence-artificiale


Inteligjencë Artificiale

Inteligjenca artificiale dhe e ardhmja

A e keni ditur se një kompjuter mund të bëjë biseda telefonike sikur të ishte njeri, mund të përg... Lexo më shumë

Inteligjencë Artificiale

Detektimi i dremitjes gjatë vozitjes

Abstrakt Si fëmijë kam qenë kurioz në eksperiencën e vozitësve të kamionave të tonazhit të lar... Lexo më shumë

Inteligjencë Artificiale

Testi i Turing-ut

Po e lexoja një shkrim rreth asaj se “Google Duplex” e ka kaluar apo jo testin e Turing-ut, dhe t... Lexo më shumë