Gazi Këpuska

Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.

Përdoruesit që i ndjek Gazi Këpuska

64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit
64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa
64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.