Iliriana Ibraj

Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.

Produktivitet

'Kur e ki krahun e fortë'...

'Krahun e fortë' e kom dëgju qysh prej që kom qenë fëmijë 'le bre se ai/ajo e ka krahun e fortë,... Lexo më shumë

Produktivitet

D I L E M Ë

Kjo jetë krejt faza ish.  Kurgjo nuk ish puberteti, çka ish kjo faza në të njëzetat, sidomos kur... Lexo më shumë

Produktivitet

N'Kosovë (Nuk është ankesë)

Përderisa jom hala në Kosovë, dmth që hala kom shpresë. Shpresë jo qe ka me u bo mirë, po kemi na... Lexo më shumë

Produktivitet

Koha kur...

Koha kur.... Don me bo diçka të madhe, dhe jo veq per veti. Kur don me ndryshu diçka, që ndosh... Lexo më shumë

Sport

Mbi goma t'traktorit

Nëse don me përjetu një eksperiencë krejt ndryshe, nëse nuk ki frikë prej ujit, e nëse don me u k... Lexo më shumë

Edukim

Diplomën n'xhep, e kryt përpjetë!

N'Kosovën tonë të vogël vetëm në vitin akademik 2015/2016 në Universitetin e Prishtinës në niveli... Lexo më shumë