Iliriana Ibraj

Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.

Postimet e pëlqyera nga Iliriana Ibraj
Produktivitet

Top 20 aplikacionet për produktivitet - 2018

Nuk është e quditshme që aplikacionet për produktivite janë bërë aq të famshme. Shumica nga ne ka... Lexo më shumë

Inteligjencë Artificiale

Inteligjenca artificiale dhe e ardhmja

A e keni ditur se një kompjuter mund të bëjë biseda telefonike sikur të ishte njeri, mund të përg... Lexo më shumë

Politikë

Desha të të uroja Kosovë, por...

Vërtet desha të të uroj Kosovë për 10-vjetorin e pavarësisë, për 10-vjetorin e shtetësisë, por nd... Lexo më shumë