Produktivitet

produktivitet


Produktivitet

Top 20 aplikacionet për produktivitet - 2018

Nuk është e quditshme që aplikacionet për produktivite janë bërë aq të famshme. Shumica nga ne ka... Lexo më shumë

Produktivitet

'Kur e ki krahun e fortë'...

'Krahun e fortë' e kom dëgju qysh prej që kom qenë fëmijë 'le bre se ai/ajo e ka krahun e fortë,... Lexo më shumë

Produktivitet

Koha kur...

Koha kur.... Don me bo diçka të madhe, dhe jo veq per veti. Kur don me ndryshu diçka, që ndosh... Lexo më shumë

Produktivitet

D I L E M Ë

Kjo jetë krejt faza ish.  Kurgjo nuk ish puberteti, çka ish kjo faza në të njëzetat, sidomos kur... Lexo më shumë

Produktivitet

N'Kosovë (Nuk është ankesë)

Përderisa jom hala në Kosovë, dmth që hala kom shpresë. Shpresë jo qe ka me u bo mirë, po kemi na... Lexo më shumë

Produktivitet

SHQIPTART' E ZI

Krejt shqiptart’ kanë pa ditë t’zeza, po qato ditët e zeza i kanë kalu tuj ikë ose thanë ma ndrys... Lexo më shumë