64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.
28 Maj 2018 · 2 min lexim

Koha kur...

Koha kur...

Koha kur....

Don me bo diçka të madhe, dhe jo veq per veti.

Kur don me ndryshu diçka, që ndoshta më vonë mund të jetë gjithçka.

Kur harron kur ke flejtë 6 orë qysh duhet e kur nuk ki kohë as me honger, e tu u mundu me mbrri edhe me ushtru si ti hapsh sytë n'mëngjes.

Kur shpreson për ma mirë jo veq për veti, por edhe për këtë vend.

Edhe e di që nëse punon ndershëm e me shumë përkushtim një ditë të shpërblehet, edhe pse nganjëhere din me u vonu.

Jemi lodhë tu dëgju ankesa, diku edhe dikur duhet me ja nis krejt me qenë produktiv.

Pa ja nis prej sendeve te vogla, nuk kane qysh me ardhë ndryshimet e mëdha.


Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.

Gjithashtu lexoni


0 komente