Iliriana Ibraj

Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.

Përdoruesit që e ndjekin Iliriana Ibraj

64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa
64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.