Iliriana Ibraj

Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.

Përdoruesit që i ndjek Iliriana Ibraj

64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa
64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit. Lead software engineer në Gjirafa, Inc.