Gazi Këpuska

Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.

Film

Dragon Ball Super Hyrje

Sikur gjithmonë, Akira Toriyama na mahnitë me krijimin e tij, pas përfundimit të Dragon Ball Z, m... Lexo më shumë

Film

One Piece - Devil Fruits

Devil fruits apo në shqip frutat e djallit janë fruta të cilët pas një kafshimi të vetëm, ato mun... Lexo më shumë

Film

One Piece hyrja

One piece është një serial i animuar, që është krijuar nga Eiichiro Oda në Japoni.  Ky serial ës... Lexo më shumë

Sport

Si të përgatitesh për hiking?

Hiking është një lloje sporti shumë i veçantë, shumë i gjerë dhe i pafund. Në këtë sport nuk ësht... Lexo më shumë