64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
19 Korrik 2018 · 2 min lexim

One Piece hyrja

One Piece hyrja

One piece është një serial i animuar, që është krijuar nga Eiichiro Oda në Japoni. 

Ky serial është krijuar në vitin 1997 dhe vazhdon ende të luaj deri në ditë të sodit, 

kjo seri deri më tash ka shitur rreth 440 milion kopje të ashtu quajtura librave manga. 


Historia e One Piece ka te bëj për një djalë të quajtur Monkey D. Luffy i cili ka përfituar fuqit e gomës (llastyk), i cili jo qëllimisht e ka ngrën një frut i cili thirret fruti i dreqit. 

Me bandën e piratëve të tij të quajtur Straw Hat Pirates, Luffy vazhdon aventurat për të eksploruar ishujt e Grand Line. 

Aventurat e tij kanë një qellim, që të kerkoj  thesarin e veçant të quajtur One Piece dhe që të bëhet mbreti i ardhshëm i piratëve. 


Kjo ishte vetëm hyrje në ngjarjen e One Piece, së shpejti do vazhdoj me kapitujt e radhës dhe do t'i përmbledhi të gjitha ngjarjet, e së bashku do ta tregojmë ngjarjen dhe misteret që fshihen. 


Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
One Piece
One Piece është në seri televizive e animuar Japoneze e bazuar nga nje manga...

Gjithashtu lexoni


1 koment