Sport

sport


Sport

"Kampionati botëror" dhe historia e tij

E diele, 15 korrik 2018. Gjatë kësaj kohe të nxehtë vere dhe këtij ankthi se a do vijnë sundue... Lexo më shumë

Sport

Si të përgatitesh për hiking?

Hiking është një lloje sporti shumë i veçantë, shumë i gjerë dhe i pafund. Në këtë sport nuk ësht... Lexo më shumë

Sport

Mbi goma t'traktorit

Nëse don me përjetu një eksperiencë krejt ndryshe, nëse nuk ki frikë prej ujit, e nëse don me u k... Lexo më shumë

Sport

Kosova jo - Sportive

Sporti është tepër i rendësishëm për jetën e secilit nga ne, ai na mban të shendetshëm dhe të for... Lexo më shumë