Sport

sport


Sport

"Kampionati botëror" dhe historia e tij

E diele, 15 korrik 2018. Gjatë kësaj kohe të nxehtë vere dhe këtij ankthi se a do vijnë sundue... Lexo më shumë

Sport

Kosova jo - Sportive

Sporti është tepër i rendësishëm për jetën e secilit nga ne, ai na mban të shendetshëm dhe të for... Lexo më shumë

Sport

Mbi goma t'traktorit

Nëse don me përjetu një eksperiencë krejt ndryshe, nëse nuk ki frikë prej ujit, e nëse don me u k... Lexo më shumë

Sport

Si të përgatitesh për hiking?

Hiking është një lloje sporti shumë i veçantë, shumë i gjerë dhe i pafund. Në këtë sport nuk ësht... Lexo më shumë