64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
24 Qershor 2019 · 2 min lexim

Dragon Ball Super Hyrje

Dragon Ball Super Hyrje

Sikur gjithmonë, Akira Toriyama na mahnitë me krijimin e tij, pas përfundimit të Dragon Ball Z, më 31 janar 1996 (në versionin japan).

Akira Toriyama rikthehet me Dragon Ball Super që lansohet më 5 Korrik 2015, gati 20 vjet pasi që ka përfunduar Dragon Ball Z.

Akira Toriyama ka mbikqyrur e t'gjithë krijimin e serisë, ndërsa vizatimet i ka bërë Toyotarō.


Dragon Ball Super vazhdon me tregimin e karakterit Goku pasi kishte mposhtur Majin Buu.  Në tregimin e Dragon Ball Super, Akira Toriyama vazhdon me idetë e fantazisë në universe të ndryshme. Tani jo vetëm që bota duhet mbrojtur nga universi aktual, por duhet mbrojtur nga të gjithë 12 universet. Ku në çdo univers ekzistojnë dy Zotëra, Zoti i krjimit dhe Zoti i shkatërrimit. Në vazhdim organizohet Turniri i Fuqisë "Tournament of Power", ku do të shihet se cili univers do të jetë më i fuqishmi të mbijetojë, dhe të tjerët të zhduken nga jeta.


Kjo ishte vetëm një hyrje në Dragon Ball Super, së shpejti me më shumë detaje dhe analiza.


Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
Dragon Ball Super
Tregimet, analizat e dragon ball super

Gjithashtu lexoni


0 komente