Kulturë

kulture


Kulturë

10 gjërat më interesante që do të ndodhin kur vdes mbretëresha Elizabeth

Ka rënë ura e Londrës - ky është kodi që do të fillojë planin e veprimit dhe ngjarjet që do të pa... Lexo më shumë

Kulturë

I dashtuni jem...

I dashtuni jem, Nuk e di, pse deri sot, frikë kam pasë do fjalë me i qitë në letër, e me pë... Lexo më shumë

Kulturë

*Ruje

E kam rujt per vedi do dashni, Për ditë të vshtira e mot me shi. E kam mbyll, mos me ma marr... Lexo më shumë

Kulturë

Per Shinjergj

Per Shinjergj, Madhja e kpute firin, All jeshil e e vete penxheresh! Masenej u ulte e bashke m... Lexo më shumë

Kulturë

Ç'mund të ishim nëse nuk do ishim?

Ç'mund të ishim nëse nuk do ishim? Ç'mund të ishim nëse nuk do ishim? mbase fare nuk do kishi... Lexo më shumë

Kulturë

Prej duerve t'nanës

Dashninë e mbrujnë nanat  me duert plot mall; për kohën që kalon  e prekë ballin s'na e kanë.... Lexo më shumë

Kulturë

Folëm me prekje

E di, duart tua thurrin vargjet ma t'bukra  që lëkura jeme i ka përjetu. E di, buzët tua kr... Lexo më shumë

Kulturë

Une nuk jam nje gjysem kenge

Te plote e kam zerin me te plota fjalet Por dridhem ne mendime kur pervidhem Dhe nje ze me fl... Lexo më shumë

Kulturë

Numri Pi

Pi Ekziston një numër që përcakton pafundësinë edhe pas pikës ‘’You and i are gonna live foreve... Lexo më shumë

Kulturë

Sonatë e stanit

Kur prej marres t'skuqet bjeshka  e ftyren ta mbulojë me degë të blinit, ka me pa gjith' Malsia... Lexo më shumë

Kulturë

Kanë me thanë që kurrë s’tkam dashtë!

Kur gjumi i amël i largsisë s’përjetshme T’mi ketë qendisë qerpikët sic qëndisë gjylpana gjergje... Lexo më shumë

Kulturë

Rrebelim

Kur jeta të përplasë e dashtun Ti kape për floksh e merre rrshjanë Po qe tullace, pshtyje n'fty... Lexo më shumë

Kulturë

Hije të ikjes

Unë nuk du me shku. Me të thanë të drejtën nuk e di as çfarë shije ka ikja. Asnjëherë nuk ia k... Lexo më shumë

Kulturë

Mozaik Ulqinak

Ulqini është si ai fëmija që mbanë nënën përdore dhe pa lejen e saj s´largohet dot. Ai është ado... Lexo më shumë

Kulturë

Për Schubertin, dolli!

Schubert,  a do inspirojnë ndokënd të miat vargje siç të inspiruan ty të se di se kujt vargje... Lexo më shumë