64x64
Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.
10 Maj 2020 · 2 min lexim

Une nuk jam nje gjysem kenge

Une nuk jam nje gjysem kenge

Te plote e kam zerin me te plota fjalet

Por dridhem ne mendime kur pervidhem

Dhe nje ze me flet nga brenda e vetes i them me endje

Une nuk jam nje gjysem kenge.


Te kendoj mbase nuk di

Mbase as rima te rradhis me nota

Mbase rrokjet sjane pika ime e forte

Mirepo une jam nje kenge e plote.


Jam refreni i vete jetes sime

E ti je strofa qe ma ploteson fuqine.

Bashke jemi melodia e jetes

Jemi kanga qe e ben boten te levize.


Mbase jo gjithe boten por vetem tonen

Sepse vetem bota jone ka rendesi

Une nuk jam nje gjysem kenge

Diezisi i kenges time, je ti.


Di te jem nje b'mol i frikshem

dhe mbase nje a-mol qe nuk vret

Andante si nje ecje kembezbathur reres,

Ku doren ma mban e embel me flet ti.


Pra une nuk jam nje gjysem kenge

Edhe pse gjysma ime je ti

E ne mijera pentagrame po te me shtypnin

Do kerkoja qe strofa ime te ishe ti.


Flutur Mustafa Pllana 


Photography: Arian Mavriqi


Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.

Gjithashtu lexoni


0 komente