Sovran Hoti

Mysafir i paftuar në zemrën e secilit!

Prozë & Poezi

Kur Braktis Dikë Që Dashuron

Kur braktis dikë që dashuron Ti e braktis dhe veten E vetja mbetet Te ajo dashuri që braktis... Lexo më shumë

Kreativitet

Pas stuhisë së vazhdueshme...

Më rrahën sonte. E di që kjo rrahje nuk kishte asgjë t’bënte me ty. Dhe prapë gjithçka që më ndod... Lexo më shumë

Kreativitet

Flas me Veten

Ka ditë kur ndihem fundërrinë, një tepricë e kësaj bote, një frymë e panevojshme në këtë botë që... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Mos Më Harro

Sa isha gjallë nuk më deshën Më nënçmuan e injoruan Nuk e dijtën sa isha i vlefshëm Ndër turm... Lexo më shumë

Kreativitet

Te varri yt vë kokën time!

Unë Ademi Jetova për Luljetën E Luljeta ime Ishte çka përpilonte... Ademin E desha lulen ti... Lexo më shumë

Kreativitet

Unë, lapsi që do shkruaj lumturinë tënde!

Shoh që në jetën tënde si libër ke pas kapituj të këqinj një kohë të gjatë. Njëra me vuajtje, tje... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Kthema Shpirtin

Qysh prej ditës që u ndamë Edhe ajri rreth meje ka ndryshuar Shoh veten n'pasqyrë Më shikon nj... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

A m'i përkëdhel floktë?

A m'i përkëdhel flokt? Ma shuaj ankthin me një puthje Ma zhduk frikën me një përqafim Ndje f... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Në Epshin Tënd

Në epshin tënd Egoizmi im ushqehet Pasioni m’thehet Nga shikimi yt Fytyra më zbehet Zemra... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Po t'mos ishte fjala të dua

Po t'mos ishte fjala të dua do ishin sytë e mi që do shkëlqenin sa herë do m'shihnin sytë e tu. D... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Tek Qyteti Po Të Pres!

Tek qyteti  Po të pres  Shpirti im  Po dënes Pikëllimi nga zemra Nuk do t'zbres Të kthehe... Lexo më shumë

Kreativitet

Kam Nevojë Për Gjumë

Kam nevojë për gjumë. E vetmja kohë kur shpirti pushon. Ku zemra rreh e unë se dëgjoj. Mendja vet... Lexo më shumë

Kreativitet

E pamëshirshme si Jeta!

Je aq hakmarrëse. Ndonjëherë pyesja se kush të shndërroi në këtë njeri? Apo ndoshta je vetë kësht... Lexo më shumë

Kreativitet

Vajza Me T'Zeza

E unë qëndroja jashtë. Nën fjollat e borës që mbulonte me bardhësi tokën dhe binin drejtë në flok... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Mos i dëgjofsh britmat e shpirtit tim

Thonë më mirë do gjesh Ka edhe më keq Por un s'dua as më mirë E as më keq Un të desha ty G... Lexo më shumë