Sovran Hoti

Mysafir i paftuar në zemrën e secilit!

Përdoruesit që i ndjek Sovran Hoti

64x64
Diellza Rrustemi
Agricultural economics UP, Bookworm, 20y
64x64
Kushtrim Krasniqi
Një qenie njerëzore më tepër në botë, që ka pasion teknologjinë, filmin dhe d...