64x64
Sovran Hoti
Mysafir i paftuar në zemrën e secilit!
20 Tetor 2018 · 2 min lexim

Kur Braktis Dikë Që Dashuron

Kur Braktis Dikë Që Dashuron

Kur braktis dikë që dashuron

Ti e braktis dhe veten

E vetja mbetet

Te ajo dashuri që braktis


Lë gjithçka tek ajo

Gjithçka që t’bënte ty të plotë

Edhe mënyra se si ti dashuroje

E len pas te ajo


S’do ta dashurosh dikë tjetër

Si e deshe atë


Kur braktis dikë që dashuron

Nuk e braktis atë

E braktis veten që le te dashuria

Dhe krijon kujtimin e saj


E as në qiell e as në tokë

As det e as mal

Je larg saj dhe e braktise

Prapë atë ke me vete

As vdekur e as gjallë


Zemra te ajo

E shpirti lundron n’kujtime

Mendja lufton kujtesën

E kujtesa mund ato përpiqje për harrime


Braktise at’

Dhe gjithmonë e mbylle n’zemër

Një jetë me vuajtje t’pret

Kur braktis dikë që dashuron!


Sovran Hoti.


Sovran Hoti
Mysafir i paftuar në zemrën e secilit!

Gjithashtu lexoni


0 komente