Kreativitet

kreativitet


Kreativitet

Unë, lapsi që do shkruaj lumturinë tënde!

Shoh që në jetën tënde si libër ke pas kapituj të këqinj një kohë të gjatë. Njëra me vuajtje, tje... Lexo më shumë

Kreativitet

Vajza Me T'Zeza

E unë qëndroja jashtë. Nën fjollat e borës që mbulonte me bardhësi tokën dhe binin drejtë në flok... Lexo më shumë

Kreativitet

Një Cigare e Pi

Ballkon, nata e ndriçuar nga hëna e plotë. Rri në mes të hekurit i mbështetur në dy bërrylat e mi... Lexo më shumë

Kreativitet

E pamëshirshme si Jeta!

Je aq hakmarrëse. Ndonjëherë pyesja se kush të shndërroi në këtë njeri? Apo ndoshta je vetë kësht... Lexo më shumë

Kreativitet

JETË E RREJSHME!

Jetë e trillume përmi rrena, që nuk mshef kurgja pos tmerrit e territ, në luftë me ekzistencën... Lexo më shumë

Kreativitet

Te varri yt vë kokën time!

Unë Ademi Jetova për Luljetën E Luljeta ime Ishte çka përpilonte... Ademin E desha lulen ti... Lexo më shumë

Kreativitet

Pas stuhisë së vazhdueshme...

Më rrahën sonte. E di që kjo rrahje nuk kishte asgjë t’bënte me ty. Dhe prapë gjithçka që më ndod... Lexo më shumë

Kreativitet

Flas me Veten

Ka ditë kur ndihem fundërrinë, një tepricë e kësaj bote, një frymë e panevojshme në këtë botë që... Lexo më shumë

Kreativitet

Kam Nevojë Për Gjumë

Kam nevojë për gjumë. E vetmja kohë kur shpirti pushon. Ku zemra rreh e unë se dëgjoj. Mendja vet... Lexo më shumë

Kreativitet

EC ME ANDRRAT!

T'rritun mes skamjes t'përvluem mes kufomave t'gjalla që ecin po s'flasin ni fjalë ky vend ec... Lexo më shumë

Kreativitet

DEDIKIM BIJAVE QË VRITEN!

Edhe sa kohë duhet me shkru për tema të këtilla, që nuk tregojnë gja pos territ, tema që nuk zbar... Lexo më shumë

Kreativitet

DYER PARAJSE

Hapini dyert e parajsës lejini zanat me u dëgju le të kumbojnë si valë deti shpirtat e dëlir... Lexo më shumë

Kreativitet

ANDRRA

A t'kujtohet kur përmi premtime thurëm andrra e n'fund u rrëzum prej tyne se nuk kem gati me i... Lexo më shumë

Kreativitet

FUNDOSJE

Fundosna; n'detin e menimeve, n'rrugët pa kthesa, e n'drejtimet e humbuna. Fundosna; n’ditët... Lexo më shumë