Art

art


Art

Keset e Bajramit

"Me shneeeeet Bajraaaaami" - kjo ishte brohoritja ne kor e ma shume se 10 fëmive që dilshin p... Lexo më shumë

Art

Nyja Gordiane e Kryeministrit

"Nuk ka rrugedalje tjeter" Tha Emisari, "Ky eshte vullneti i perendimit, i bastionit te demokraci... Lexo më shumë

Art

Shpirtëra të vdekur- Nikolai Gogol

Proza moderne ruse, filloi pikërisht nga Alexander Pushkin dhe Nikolai Gogol. Ky i pari i'a nis... Lexo më shumë

Art

Historia e Manga-s

Në Japoni janë të përhapura në masë të madhe Mangat. Mangat janë pak a shumë si novelat grafike m... Lexo më shumë

Art

10 seritë televizive më të shikuara të të gjitha kohërave

# 1: “The Sopranos” Kur “The Sopranos” bëri debutimin e tij në 1999, shfaqjet televizive nuk i... Lexo më shumë

Art

Në të tilla net

Poezitë ma t'bukra i kam shkru në të tilla net, Kur qyteti asht' i zbrazun e asnji frymë njer... Lexo më shumë

Art

Tango dhe Salsa

Tango dhe Salsa Eja kapma dorën dhe të vallëzojmë pafundësisht Për çdo të mire dhe të keqe të v... Lexo më shumë

Art

Sytë e tu

Jemi shumë afër sa mund ta ndiejmë frymën e njëri-tjetrit Nuk prekemi edhe pse jemi një gisht la... Lexo më shumë

Art

Me andrru

T'kisha shtrëngu shumë Deri n'thymje t'dhimbjes Që t'munon. Kishim me u thy bashkë Me u z... Lexo më shumë

Art

Natën

Natën, natyra flet me heshtjen e saj. Natën, zjarri i dëshirave pëlcet si vullkan. Natën, shpir... Lexo më shumë

Art

‘’Oh life…is bigger and you’re not me’’*

‘’Oh life…is bigger and you’re not me’’* Asnjëherë nuk e kam ndjerë vetën të afërt me ty! Ke qen... Lexo më shumë

Art

Rrugëve të Parisit

Më doje aq shumë rrugëve të Parisit, tek ecnim të zhytur në njëri tjetrin. Parisiene plot, gj... Lexo më shumë

Art

Vuajtja

Në një ditë të lagësht me dëborë dhe lloç, këmbët tona mezi po e mbanin trupin. Jemi rreshtuar pë... Lexo më shumë

Art

mekat i vjeter

Shko perseri si mekati me i bukur fytyre e bronztë Mona Liza ia mbathi nga telajoja nje Da Vin... Lexo më shumë

Art

Vetes tande

Mos rri i vetëm. për shpirtin vetmia është vjeshtë për trupin shkretëtirë për sytë, veç zymtës... Lexo më shumë