64x64
Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz
5 Janar 2019 · 1 min lexim

Natën

Natën

Natën, natyra flet me heshtjen e saj.

Natën, zjarri i dëshirave pëlcet si vullkan.

Natën, shpirti vuan nga dhimbjet e ditës.

Natën, dashuria për njerëzit shtohet.

Natën, të gjithë janë të mirë(derisa të zgjohen).

Natën, gënjeshtrat kërcejnë si kupat.

Natën, njeriu vetëvritet.

Natën, absurditeti i jetës kuptohet më mirë.

Natën, Zoti dhe Djalli ndeshen për kontrollin e njeriut.

Natën, të paktën natën mendojmë.


Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz

Gjithashtu lexoni


0 komente