64x64
Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz
10 Mars 2019 · 1 min lexim

Tango dhe Salsa

Tango dhe Salsa

Tango dhe Salsa

Eja kapma dorën dhe të vallëzojmë pafundësisht

Për çdo të mire dhe të keqe të vallëzojmë, sepse jetën e kemi në pëllëmbë të dorës, lehtë rrëshqet!

Të vallëzojmë Tango, Salsa, apo çfarëdoqoftë stili. T’i harrojmë brengat sepse ato nuk do të na harrojnë ne.

Në epitaf le të na shkruajnë:’’Vdiqën duke vallëzuar’’!

Disa vallëzojnë për të harruar, disa për të kujtuar.

Jeta na gëzon dhe trishton!

Vdekja na çliron!


Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz

Gjithashtu lexoni


0 komente