64x64
Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz
16 Shkurt 2019 · 1 min lexim

Sytë e tu

Sytë e tu

Jemi shumë afër sa mund ta ndiejmë frymën e njëri-tjetrit

Nuk prekemi edhe pse jemi një gisht larg njëri-tjetrit

Unë t’shikoj dhe thellë ne sytë e tu shikoj shumë dramë, lumturi, vuajtje

Ne e ndajmë një shtëpi së bashku dhe jemi të lumtur në këtë vend të palumtur

Një frymë e lehtë na tollovitë flokët dhe ne shikojmë perëndimin e diellit

Duke e jetuar të tashmen ne triumfojmë në të ardhmen


Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz

Gjithashtu lexoni


0 komente