Politikë

politike


Politikë

Arsyet pse LDK lyp qi nanën

LDK është ekzemplari primar për të ilustruar se si një parti politike e respektuar edhe e dashur... Lexo më shumë

Politikë

Letër publike Albin Kurtit

I dashur Albin, Të njoh mjaftueshëm sa për ta ditur se je modest dhe je kundër mitizimit të in... Lexo më shumë

Politikë

Vet-inseminimi i Isa Mustafës

Të flasësh për hobbin e Isës për vetë-kënaqje është aq e mërzitshme edhe aq e përditshme që deri... Lexo më shumë

Politikë

Bashkimi Kombëtar dhe shtetësia e simbolet e Kosovës!

Kushdo që e dëshiron bashkimin kombëtar mes Shqipërisë e Kosovës e di që ky bashkim mund të bëhet... Lexo më shumë

Politikë

LDK në pozitën Lopçe

Kjo është pjesa e dytë e serisë së shkrimeve mbi arsyet pse LDK lyp qi nanën. Pjesën e parë mund... Lexo më shumë

Politikë

Politika aktuale shkja dhe Republika jone

Shkijet jo pse se se dijne qe s'marrin milimeter territori nga Republika e Kosoves me t'cilin ter... Lexo më shumë

Politikë

Politikanët dhe Facebooku

Çdo ditë e më shumë shohim politikanët tek gjejnë mënyra sa më kreative të përdorimit të Facebook... Lexo më shumë

Politikë

Desha të të uroja Kosovë, por...

Vërtet desha të të uroj Kosovë për 10-vjetorin e pavarësisë, për 10-vjetorin e shtetësisë, por nd... Lexo më shumë

Politikë

GJENERALË TË USHTRISË SË VJEDHUR

Qitu kam me rrnue.  Qitu bashkë me juve.  Qitu ku nuk ka ushtri e ka plot gjeneralë. Du me rrn... Lexo më shumë

Politikë

Letër publike deputetit Frashër Krasniqi

I nderuar deputet i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës, Frashër Krasniqi, Pavarësisht... Lexo më shumë

Politikë

Vetëm 5€, vetëm 10€.

Pazar me shëndetin e qytetarëve. Para disa dite, herët në mëngjes, erdhi mysafir një familjare. D... Lexo më shumë

Politikë

Udhëkryqi i Vetëvendosjes për “Gjykatën Speciale”

Momentalisht Lëvizja Vetëvendosje (LVV) gjendet në një udhëkryq të rëndësishëm, për të cilin së s... Lexo më shumë

Politikë

Identiteti Kosovar si qëllim i sllavo-ortodoksëve!

Popujt dhe vendet sllavo-ortodokse, në kuadër të të cilëve unë i përfshij së paku serbët, malazez... Lexo më shumë

Politikë

Pro-amerikanizmi deklarativ si anti-amerikanizëm vleror!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) – Amerika është shumë më shumë se sa një shtet i fuqishëm... Lexo më shumë