Politikë

politike


Politikë

Politika aktuale shkja dhe Republika jone

Shkijet jo pse se se dijne qe s'marrin milimeter territori nga Republika e Kosoves me t'cilin ter... Lexo më shumë

Politikë

Vet-inseminimi i Isa Mustafës

Të flasësh për hobbin e Isës për vetë-kënaqje është aq e mërzitshme edhe aq e përditshme që deri... Lexo më shumë

Politikë

LDK në pozitën Lopçe

Kjo është pjesa e dytë e serisë së shkrimeve mbi arsyet pse LDK lyp qi nanën. Pjesën e parë mund... Lexo më shumë

Politikë

Arsyet pse LDK lyp qi nanën

LDK është ekzemplari primar për të ilustruar se si një parti politike e respektuar edhe e dashur... Lexo më shumë

Politikë

GJENERALË TË USHTRISË SË VJEDHUR

Qitu kam me rrnue.  Qitu bashkë me juve.  Qitu ku nuk ka ushtri e ka plot gjeneralë. Du me rrn... Lexo më shumë

Politikë

Desha të të uroja Kosovë, por...

Vërtet desha të të uroj Kosovë për 10-vjetorin e pavarësisë, për 10-vjetorin e shtetësisë, por nd... Lexo më shumë

Politikë

Udhëkryqi i Vetëvendosjes për “Gjykatën Speciale”

Momentalisht Lëvizja Vetëvendosje (LVV) gjendet në një udhëkryq të rëndësishëm, për të cilin së s... Lexo më shumë

Politikë

Letër publike Albin Kurtit

I dashur Albin, Të njoh mjaftueshëm sa për ta ditur se je modest dhe je kundër mitizimit të in... Lexo më shumë

Politikë

Letër publike deputetit Frashër Krasniqi

I nderuar deputet i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës, Frashër Krasniqi, Pavarësisht... Lexo më shumë

Politikë

Pro-amerikanizmi deklarativ si anti-amerikanizëm vleror!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) – Amerika është shumë më shumë se sa një shtet i fuqishëm... Lexo më shumë

Politikë

Bashkimi Kombëtar dhe shtetësia e simbolet e Kosovës!

Kushdo që e dëshiron bashkimin kombëtar mes Shqipërisë e Kosovës e di që ky bashkim mund të bëhet... Lexo më shumë

Politikë

Identiteti Kosovar si qëllim i sllavo-ortodoksëve!

Popujt dhe vendet sllavo-ortodokse, në kuadër të të cilëve unë i përfshij së paku serbët, malazez... Lexo më shumë

Politikë

Vetëm 5€, vetëm 10€.

Pazar me shëndetin e qytetarëve. Para disa dite, herët në mëngjes, erdhi mysafir një familjare. D... Lexo më shumë

Politikë

Politikanët dhe Facebooku

Çdo ditë e më shumë shohim politikanët tek gjejnë mënyra sa më kreative të përdorimit të Facebook... Lexo më shumë