64x64
Shqipja Opinion
11 Korrik 2020 · 1 min lexim

Politika aktuale shkja dhe Republika jone

Politika aktuale shkja dhe Republika jone

Shkijet jo pse se se dijne qe s'marrin milimeter territori nga Republika e Kosoves me t'cilin territor eshte njofte nga plot shtete t'EU-se perfshire superfuqine boterore USA, por kta synojne sa ma shume sherr/kerkesa qe ne fund te fundit me pase njelloj amnestie per krimet qe i kan shkaktu duke u thirre ne 'leshimet' qe do ti bajne, po nese ne(Republika e Kosoves) jemi aq te trullavt, shkijet nuk kan me pase nevoje te thirrem ne ato leshime sepse nuk do t'kene nevoje ti bajne de...Gjithashtu lexoni


0 komente