Edukim

edukim


Edukim

10 fakte magjepsëse rreth numrave

Numrat kanë cilësi dhe mistere intriguese. Askush nuk e di pse numrat e thjeshtë paraqiten në mën... Lexo më shumë

Edukim

Si të mbani në mend atë që lexoni

"Unë nuk mund të mbaj në mend librat që i kam lexuar më shumë se ushqimet që i kam ngrënë, megj... Lexo më shumë

Edukim

8 libra që ju mësojnë të jeni të pasur

Çdo profesionist i punës ka nevojë për një strategji financiare. Cila është strategjia juaj e... Lexo më shumë

Edukim

Librat më të mirë të vitit 2019 sipas Goodreads

Është viti i njëmbëdhjetë radhazi që faqja e famshme online Goodreads, ndan çmimet për librat më... Lexo më shumë

Edukim

Diplomën n'xhep, e kryt përpjetë!

N'Kosovën tonë të vogël vetëm në vitin akademik 2015/2016 në Universitetin e Prishtinës në niveli... Lexo më shumë

Edukim

Njerëzit nuk e njohin edhe aq mirë vetveten e tyre

Gjasat janë që kolegët tuaj dijnë të vlerësojnë më mirë disa gjëra rreth personalitetit tuaj sesa... Lexo më shumë

Edukim

Lexuesi, ky njeri me fat

Zakonisht jasht universitetit, fakultetit, profesionit lexojmë një roman, një libër me poezi. Dis... Lexo më shumë

Edukim

Si po e rrezikojne rrjetet sociale dijen tonë

Wikipedia një nga nga shtyllat e fundit të mbetura të rrjetit të hapur dhe të decentralizuar, ësh... Lexo më shumë

Edukim

Aftësia më e rëndësishme që askush nuk ta ka mësuar

Para se të vdiste në moshën 39 vjeçare, Blaise Pascal dha kontribute të mëdha si në fizikë  ashtu... Lexo më shumë

Edukim

Monolog dialogues rreth fesë në shkollat shqipe publike!

Për fat të keq, çdo debat që hapet ndër shqiptarët në lidhje me fenë, përcillet me histeri, patet... Lexo më shumë

Edukim

Pse nuk duhet të lexoni lajme

Ne harxhojmë orë të tëra duke konsumuar lajme sepse duam të jemi sa më të informuar. Por a e kemi... Lexo më shumë

Edukim

Rreth shkarkimit të anëtarëve të KSHC-së së AKA-s!

Nga mediat u informuam se me kërkesën e Kryeministrit, Ministri i Arsimit ka shkarkuar anëtarët e... Lexo më shumë