Zgjim Sherifi

Thjesht kurioz

Prozë & Poezi

Feniks

FENIKS S’do të ketë më dhimbje Dhimbjen do ta zhdukim Vetëm pasi të ndërtojmë Parajsën tonë... Lexo më shumë

Art

Historia e Manga-s

Në Japoni janë të përhapura në masë të madhe Mangat. Mangat janë pak a shumë si novelat grafike m... Lexo më shumë

Kulturë

Numri Pi

Pi Ekziston një numër që përcakton pafundësinë edhe pas pikës ‘’You and i are gonna live foreve... Lexo më shumë

Kulturë

Numri Pi

Pi Ekziston një numër që përcakton pafundësinë edhe pas pikës ‘’You and i are gonna live foreve... Lexo më shumë

Art

Tango dhe Salsa

Tango dhe Salsa Eja kapma dorën dhe të vallëzojmë pafundësisht Për çdo të mire dhe të keqe të v... Lexo më shumë

Art

Sytë e tu

Jemi shumë afër sa mund ta ndiejmë frymën e njëri-tjetrit Nuk prekemi edhe pse jemi një gisht la... Lexo më shumë

Art

Natën

Natën, natyra flet me heshtjen e saj. Natën, zjarri i dëshirave pëlcet si vullkan. Natën, shpir... Lexo më shumë

Art

‘’Oh life…is bigger and you’re not me’’*

‘’Oh life…is bigger and you’re not me’’* Asnjëherë nuk e kam ndjerë vetën të afërt me ty! Ke qen... Lexo më shumë

Art

Vuajtja

Në një ditë të lagësht me dëborë dhe lloç, këmbët tona mezi po e mbanin trupin. Jemi rreshtuar pë... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Pak çmendi

Kur ndjehesh i deshperuar Shko kenaqe trupin ne gjume Sepse ne fund te fundit ne nje vend do te... Lexo më shumë

Kulturë

Përsiatje ekzistenciale

Sot kur u zgjova në mëngjes, hodha shikimin nga dritarja dhe e pashë që në ditën e Pranverës, bor... Lexo më shumë