Zgjim Sherifi

Thjesht kurioz

Postimet e pëlqyera nga Zgjim Sherifi
Art

Shpirtëra të vdekur- Nikolai Gogol

Proza moderne ruse, filloi pikërisht nga Alexander Pushkin dhe Nikolai Gogol. Ky i pari i'a nis... Lexo më shumë

Film

The Lives of Others ( Das Leben der Anderen) (2004)

You know what Lenin said about Beethoven's Appassionata, 'If I keep listening to it, I won't fin... Lexo më shumë

Film

One Piece - Devil Fruits

Devil fruits apo në shqip frutat e djallit janë fruta të cilët pas një kafshimi të vetëm, ato mun... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Mirë se vini në Papirus

Një prej shpikjeve më të mëdha të njerëzimit është interneti, i cili e ka ndryshuar mënyrën se si... Lexo më shumë

Produktivitet

D I L E M Ë

Kjo jetë krejt faza ish.  Kurgjo nuk ish puberteti, çka ish kjo faza në të njëzetat, sidomos kur... Lexo më shumë

Film

Inception (2010) - Ndër filmat më të mirë të shekullit 21!

Endërrat kanë qenë gjithmonë një objekt studimi i njerzëve, qysh nga antikiteti. Një prej besimev... Lexo më shumë

Film

One Piece hyrja

One piece është një serial i animuar, që është krijuar nga Eiichiro Oda në Japoni.  Ky serial ës... Lexo më shumë

Art

Te behesh burre

Mbrame ktheva sahatin prej tre n'dy, n'fakt n'sabah e ktheva prej gjashtëetridhetetete n'pesëetri... Lexo më shumë