Robert Gashi

Lexues i flakt.

Postimet e pëlqyera nga Robert Gashi
Politikë

LDK në pozitën Lopçe

Kjo është pjesa e dytë e serisë së shkrimeve mbi arsyet pse LDK lyp qi nanën. Pjesën e parë mund... Lexo më shumë

Politikë

Arsyet pse LDK lyp qi nanën

LDK është ekzemplari primar për të ilustruar se si një parti politike e respektuar edhe e dashur... Lexo më shumë

Shëndet

Koronavirus: Pse duhet të reagojmë tani

Vëmendje: Ky postim është një përkthim i një artikulli të postuar nga Tomas Pueyo në Medium. Vers... Lexo më shumë

Psikologji

Pse faktet nuk na e ndryshojnë mendjen

Dikur ekonomisti J.K Galbraith shkroi, “Përballë zgjedhjes mes ndryshimit të mendjes dhe vërtet... Lexo më shumë

Film

Manchester by the Sea

A mund të ndihemi të gjallë, atëherë kur një pjesë e jona tashmë ka vdekur, atëherë kur jemi të t... Lexo më shumë

Ushqim

Historia e Burekut

Një pjatë solemne e Perandorisë Osmane që u përhap në mbarë kontinentet. Gjatë sundimit të Sul... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Mirë se vini në Papirus

Një prej shpikjeve më të mëdha të njerëzimit është interneti, i cili e ka ndryshuar mënyrën se si... Lexo më shumë