Hakan Shehu

Themelues i Papirusit

Programim

Gjirafa# - Zgjidhjet e detyrave - 4. Friends fruit coctail

Detyra “Friends fruit cocktail” statistikisht ka dalur të jetë detyra më e vështirë e garës Gjira... Lexo më shumë

Programim

Gjirafa# - Zgjidhjet e detyrave - 1. New King Order

Gjirafa# ishte një eksperiencë e jashtëzakonshme. Që nga planifikimi i eventit e gjer tek përgati... Lexo më shumë

Programim

GjirafaCaptain - Platformë e Distribuuar për Monitorimin e Aplikacioneve

Një pjesë e konsiderueshme e infrastrukturës që e ka Gjirafa, ka të bëjë me procesimin e shumë... Lexo më shumë

Ekonomi

Si e fitova çmimin "Top 40 under 40" Business Elite Award bashkë me shokun tim që nuk ekziston

E kam shpërndarë këtë ngjarje në formë të një serie të storieve në Instagram dhe në bazë të rea... Lexo më shumë

Programim

Klasifikimi i lajmeve (Shqip) duke përdorur Machine Learning

Një nga produktet e para të Gjirafa.com janë lajmet. Në këtë produkt, Gjirafa bën mbledhjen e të... Lexo më shumë

Programim

Gjetja e shtetit të përdoruesit në bazë të IP adresës

Shumë nga produktet e Gjirafës, kanë nevojë të dijnë lokacionin momental të përdoruesve të tyre.... Lexo më shumë

Inteligjencë Artificiale

Inteligjenca artificiale dhe e ardhmja

A e keni ditur se një kompjuter mund të bëjë biseda telefonike sikur të ishte njeri, mund të përg... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Mirë se vini në Papirus

Një prej shpikjeve më të mëdha të njerëzimit është interneti, i cili e ka ndryshuar mënyrën se si... Lexo më shumë