Ekonomi

ekonomi


Ekonomi

Si e fitova çmimin "Top 40 under 40" Business Elite Award bashkë me shokun tim që nuk ekziston

E kam shpërndarë këtë ngjarje në formë të një serie të storieve në Instagram dhe në bazë të rea... Lexo më shumë

Ekonomi

Si e ndërtoi Rockefeller perandorinë e tij trilion dollarëshe të naftës

Kur shikoni njerëzit më të pasur që jetojnë sot, në krye të listave janë miliarderët e teknologji... Lexo më shumë