Histori

histori


Histori

Top 10 faktet e Luftës së Dytë Botërore

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Shërbimi Britanik i Sigurisë ose MI5 kishin një program të quajtur... Lexo më shumë

Histori

Ngritja e familjes Rothschild: Familja më e pasur në botë

Dinastia bankare Rothschild: lirisht mund t'i quajmë një nga familjet më të pasura në histori, po... Lexo më shumë

Histori

“Fundi i heshtjes”: Albin Kurti nuk ishte thjesht njohës i anglishtes

20 vjet pas protestave të 1 tetorit 1997, një gazetar i RTK-së e bën dokumentarin “Fundi i heshtj... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 5. Zgjidhja dhe shpëtimi nga vetëmashtrimi ynë

Në shpërputhje me frymën pesimiste të këtij shkrimi dhe me natyrën time pesimiste, në këtë pj... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 4. Vetëmashtrimi për mendësinë e vlerat tona perëndimore

Të gjithë shqiptarët, intelektualë, politikanë, përfaqësues shtetërorë, media e qytetarë, bes... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 3. Vetëmashtrimi për rilindjen tonë kombëtare

Ne shqiptarët historikisht i kemi kopjuar të tjerët sipërfaqësisht, pavarësisht se përmbajtës... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 2. Vetëmashtrimi për trimërinë e guximin tonë

Pasi në pjesën e parë të këtij shkrimi folëm për qytetërimin tonë, tani pak fjalë për guximin... Lexo më shumë

Histori

Vetëmashtrimet rrënuese të shqiptarëve - 1. Vetëmashtrimi për qytetërimin tonë

Vërtet do të doja që e vërteta për ne shqiptarët të ishte ashtu siç ia kemi mësuar e siç ia m... Lexo më shumë