Riad Asllani

blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa

Përdoruesit që i ndjek Riad Asllani

64x64
Lorik Çollaku
aktivist @ btw
64x64
Xhoni Tahiraj
Writer at Papirusi😎
64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit. Lead software engineer në Gjirafa, Inc.
64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.
64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
Jon Syla
64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Bilbil Isma
Entuziast.
64x64
ShqipAnglisht Bukfalisht
Albanian Englisht BreadForgivenly
64x64
Vlera Murtezi
Read & grow
64x64
Mergim Cahani
Founder & CEO @ Gjirafa, Inc.