Arbnor Halili

Programim

Teknika “përçaj dhe sundo” për zgjidhjen e problemeve

Problemet e ndryshme implikojnë përdorimin e teknikave dhe algoritmeve të ndryshme për zgjidhjen... Lexo më shumë