Kaltrina Dulaj

Art

Kur fryma bëhet ajër- Paul Kalanithi

Çfarë e bën jetën që vlen të jetohet përballë vdekjes? Çfarë bëni kur e ardhmja, jo më një shkall... Lexo më shumë

Art

Shpirtëra të vdekur- Nikolai Gogol

Proza moderne ruse, filloi pikërisht nga Alexander Pushkin dhe Nikolai Gogol. Ky i pari i'a nis... Lexo më shumë

Film

The Lives of Others ( Das Leben der Anderen) (2004)

You know what Lenin said about Beethoven's Appassionata, 'If I keep listening to it, I won't fin... Lexo më shumë

Film

Manchester by the Sea

A mund të ndihemi të gjallë, atëherë kur një pjesë e jona tashmë ka vdekur, atëherë kur jemi të t... Lexo më shumë

Film

A Ghost Story

Një pasqyrim i thellë i asaj që lëmë pas kur largohemi, kur koha nuk ka kronologji, kur koha nuk... Lexo më shumë