Kaltrina Dulaj

Përdoruesit që i ndjek Kaltrina Dulaj

64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa
64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit
64x64
Zgjim Sherifi
Thjesht kurioz
64x64
Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej...
64x64
Vlera Murtezi
Read & grow