Riad Asllani

blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa

Përdoruesit që e ndjekin Riad Asllani

64x64
Lorik Çollaku
aktivist @ btw
64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit
64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
Jon Syla
64x64
Vlera Murtezi
Read & grow
64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.
64x64
Xhoni Tahiraj
Writer at Papirusi😎
64x64
Bilbil Isma
Entuziast.