King Sisyphus

Postimet e pëlqyera nga King Sisyphus
Politikë

Vet-inseminimi i Isa Mustafës

Të flasësh për hobbin e Isës për vetë-kënaqje është aq e mërzitshme edhe aq e përditshme që deri... Lexo më shumë

Kulturë

Historia e zhvillimit dhe qumesht ne mars

Shikoj udhen, krejt cimento, ndjeje dhembje ne çdo hap. Keto rruge, nuk jane bere per thundrat e... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Një natë ndër të shumta

Zotëriu hije rëndë bëri të largoj rrypin. E shkapi nga ndërthukja, por para se ta ndaj nga pant... Lexo më shumë

Politikë

LDK në pozitën Lopçe

Kjo është pjesa e dytë e serisë së shkrimeve mbi arsyet pse LDK lyp qi nanën. Pjesën e parë mund... Lexo më shumë

Politikë

Arsyet pse LDK lyp qi nanën

LDK është ekzemplari primar për të ilustruar se si një parti politike e respektuar edhe e dashur... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Mirë se vini në Papirus

Një prej shpikjeve më të mëdha të njerëzimit është interneti, i cili e ka ndryshuar mënyrën se si... Lexo më shumë