Pashtrik Mehmedi

Filozofi

E vërteta nga Aporitë

Njeriu dhe e vërteta mund të jenë sikur aporitë e Zenonit. Ndoshta nuk kemi të drejtë të bëjmë... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

PostModernisti

Po të kuptoj o trup do të të mbes në kokë si poezi Do të të godas aty ku shekujt Të godasin,... Lexo më shumë

Edukim

Lexuesi, ky njeri me fat

Zakonisht jasht universitetit, fakultetit, profesionit lexojmë një roman, një libër me poezi. Dis... Lexo më shumë