Pashtrik Mehmedi

Edukim

Lexuesi, ky njeri me fat

Zakonisht jasht universitetit, fakultetit, profesionit lexojmë një roman, një libër me poezi. Dis... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

PostModernisti

Po të kuptoj o trup do të të mbes në kokë si poezi Do të të godas aty ku shekujt Të godasin,... Lexo më shumë

Filozofi

E vërteta nga Aporitë

Njeriu dhe e vërteta mund të jenë sikur aporitë e Zenonit. Ndoshta nuk kemi të drejtë të bëjmë... Lexo më shumë