Biznes

biznes


Biznes

Red Bull: Historia që fshihet prapa kanaçes

Me siguri e keni pasur atë ndjenjë kur keni qenë shumë të lodhur, por duhet të qëndroni zgjuar, k... Lexo më shumë

Biznes

Historia e Lamborghini

Si shumë novatorë të shkëlqyeshëm, Enzo Ferrari ishte një njeri i kërkuar, krenar dhe me shpirt.... Lexo më shumë

Biznes

Rolex: Nga vijnë orët 50,000 dollarëshe në të vërtetë

Mendoni për të gjithë ata që mbajnë një Rolex: avokatin e ish-gruas suaj, shefin tuaj, shefin e s... Lexo më shumë

Biznes

Si i shpëtoi Elon Musk SpaceX & Tesla në të njëjtën kohë

SpaceX & Tesla: do ta kishit të vështirë të gjenit dy kompani që janë më të njohura se këto në di... Lexo më shumë