Artikujt me temën: SHQIPTARET


Politikë

Bashkimi Kombëtar dhe shtetësia e simbolet e Kosovës!

Kushdo që e dëshiron bashkimin kombëtar mes Shqipërisë e Kosovës e di që ky bashkim mund të bëhet... Lexo më shumë

Politikë

Identiteti Kosovar si qëllim i sllavo-ortodoksëve!

Popujt dhe vendet sllavo-ortodokse, në kuadër të të cilëve unë i përfshij së paku serbët, malazez... Lexo më shumë

Kulturë

Kalorësi Shqiptar i Paqes Ndër-Fetare!

Të gjithë pajtohemi se shqiptarët janë shembull i mirë për botën sa i përket tolerancës, paqes, b... Lexo më shumë

Politikë

Pro-amerikanizmi deklarativ si anti-amerikanizëm vleror!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) – Amerika është shumë më shumë se sa një shtet i fuqishëm... Lexo më shumë