Top Lista

Shkencë

10 Faktet kryesore të reshjes së meteorëve: Perseidet

Çdo gusht, qielli i natës është i mbushur me copëza të mbeturinave të kometës në atë që ne e quaj... Lexo më shumë

Shëndet

10 fakte mbi tuberkulozin

Rreth një e katërta e popullsisë në botë është e infektuar me baktere të tuberkulozit (TB).  Vetë... Lexo më shumë

Shkencë

10 faktet kryesore në lidhje me sistemin diellor

1. Sistemi diellor është i vjetër 4,6 miliardë vjet Sistemi diellor është 4,6 miliardë vjeç dh... Lexo më shumë

Edukim

10 fakte magjepsëse rreth numrave

Numrat kanë cilësi dhe mistere intriguese. Askush nuk e di pse numrat e thjeshtë paraqiten në mën... Lexo më shumë

Histori

Top 10 faktet e Luftës së Dytë Botërore

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Shërbimi Britanik i Sigurisë ose MI5 kishin një program të quajtur... Lexo më shumë

Kulturë

10 gjërat më interesante që do të ndodhin kur vdes mbretëresha Elizabeth

Ka rënë ura e Londrës - ky është kodi që do të fillojë planin e veprimit dhe ngjarjet që do të pa... Lexo më shumë

Edukim

8 libra që ju mësojnë të jeni të pasur

Çdo profesionist i punës ka nevojë për një strategji financiare. Cila është strategjia juaj e... Lexo më shumë

Art

10 seritë televizive më të shikuara të të gjitha kohërave

# 1: “The Sopranos” Kur “The Sopranos” bëri debutimin e tij në 1999, shfaqjet televizive nuk i... Lexo më shumë