Ridvan Bunjaku

Djalë i mirë i shpisë s'mirë

Postimet e pëlqyera nga Ridvan Bunjaku
Ndërmarrësi

Si të krijojmë pasuri?

Nëse dëshironi të bëheni të pasur, si do të vepronit? Një nga opsionet më të mira është që të fil... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

paqe e jemja

kisha flejtë asnjëherë pa u zgju në ngrohtoren tande që gjoks i thonë. nuk kisha me andrru... Lexo më shumë

Film

10 filmat që do ta ndryshojnë jetën tuaj rrënjësisht

Që nga fillimi filmat kanë qenë një mënyrë me të cilën njerëzit kanë mësuar gjëra të rëndësishme... Lexo më shumë

Programim

Teknika “përçaj dhe sundo” për zgjidhjen e problemeve

Problemet e ndryshme implikojnë përdorimin e teknikave dhe algoritmeve të ndryshme për zgjidhjen... Lexo më shumë