64x64
Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.
23 Tetor 2018 · 1 min lexim

paqe e jemja

paqe e jemja

kisha flejtë

asnjëherë pa u zgju

në ngrohtoren tande

që gjoks i thonë.


nuk kisha me andrru zgjimin

përpos nëse menjëherë

prap në gjumë kisha ra.

ti paqe e jemja.


prekëm, 

ndjemë që jam aty

edhe pse e plogësht 

dhe në gjumë.


shikomë,

mbase me sy dhembshunie 

e kur ma e fortë të bahem

me sy të zjarrtë dashunie.


shkurt me thanë

kisha flejtë

asnjëherë pa u zgju

në ngrohtoren tande

që gjoks i thonë.


edhe nëse kisha me u zgju

kisha imagjinu të tanë ditën

thua se në tandin gjoks 

po shijoj paqen. 


FluMus 


Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.

Gjithashtu lexoni


0 komente