Luan Morina

maniak!

Rrjete Sociale

Problemi me TVV

TVV – goxha i thjeshtë e kreativ si titull. Ideja si ide, brilante! Ma shumë mediat dhe la... Lexo më shumë

Familje

Ekonomia e kumarit (1)

Në vitin 2017, sipas Entit të Statistikave, në Kosovë kanë ndodhur 32 vetëvrasje. Gati çereku (7)... Lexo më shumë

Kulturë

Shpartallimi televiziv

Në botën e social-media, debatet ndërmjet personave me popullaritet të gjerë shpesh dinë të shndë... Lexo më shumë

Kulturë

Ditëlindja e fundit

Gati dy dekada kanë kaluar që në territorin tonë janë vetëm tri televizione me mbulim kombëtar. E... Lexo më shumë