Hazir Asllani

Postimet e pëlqyera nga Hazir Asllani
Sport

"Kampionati botëror" dhe historia e tij

E diele, 15 korrik 2018. Gjatë kësaj kohe të nxehtë vere dhe këtij ankthi se a do vijnë sundue... Lexo më shumë

Politikë

Vetëm 5€, vetëm 10€.

Pazar me shëndetin e qytetarëve. Para disa dite, herët në mëngjes, erdhi mysafir një familjare. D... Lexo më shumë