Fitim Majkovci

Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë. Proza, Poezi, Monologje e shkrime t'gjata narrative. Pak nihilist. Mirë se vjen!

Përdoruesit që i ndjek Fitim Majkovci

64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.
64x64
Kushtrim Krasniqi
Një qenie njerëzore më tepër në botë, që ka pasion teknologjinë, filmin dhe d...
64x64
Ridvan Bunjaku
Djalë i mirë i shpisë s'mirë
64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa
64x64
Granit Rexha
Software engineer. Loves to write.
64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.